JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Agro >> Artikkelit >> Tapaa meidät Sarkamessuilla 26.–27.1.2024!

Tapaa meidät Sarkamessuilla 26.–27.1.2024!

Sidebar Image

Tapaa meidät Sarkamessuilla!

Maaseutuelinkeinon ammattilaiset kerääntyvät jälleen Seinäjoella Sarkamessuilla 26.–27.1.2024! Löydät tutusti myös meidät messuilta A-hallin osastolta 3c3. Tervetuloa siis tapaamaan asiantuntijoitamme ja tutustumaan ajankohtaiseen maatalouden analytiikkaan! Maatalouden analytiikan ammattilaisemme auttavat sinua mielellään niin suurissa kuin pienissä kysymyksissä ja löytävät varmasti parhaat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. 

Tärpit messukävijälle

Eläinten hyvinvointikorvaus haetaan tammikuussa 2024

Eläinten hyvinvointikorvauksen haku on auki tammikuussa 2024. Hyvinvointikorvauksen hakemiseen tarvitaan eläinryhmäkohtainen ruokintasuunnitelma, joka perustuu rehuanalyyseihin. Muistathan siis teetättää rehuanalyysit ajoissa alkuvuonna tehtävää hakemusta varten! Lue lisää märehtijöiden rehuanalyyseista täällä ja muiden eläinten rehuanalyyseista täällä.

Varmista liha- tai lypsykarjatilan tuottava toiminta aperehun analyysilla

Tyypillinen haaste aperehussa on tasalaatuisuuden saavuttaminen. Aperehun analyysi kannattaakin, koska analyysilla voidaan varmistaa eläinten terveyttä ylläpitävä ruokinta ja tätä kautta vaikuttaa liha- tai lypsykarjatilan tuottavuuteen kustannustehokkaasti. Lue lisää aperehun analyysin hyödyistä täällä

Eurofins Viljavuuspalvelun asiantuntija esittelee Märehtijöiden rehuanalyysi -opasta.

Metsien kunnosta kertovat neulasanalyysit tehdään nyt

Neulasanalyysin aika on nyt, kun pakkasukko on puhaltanut maan routaan ja puusto on lepotilassa. Lue, kuinka ravinnepuutokset oireilevat metsässä tai tilaa neulastutkimus kätevästi tilauslaarista ja kurkkaa näytteidenkeräysohjeet täällä!

Vieraile Sarkamessujen sivuilla ja lue lisää 


Haluatko varmistaa mahdollisimman runsaan sadon? Tilaa viljavuustutkimus täältä! 🌱

Eurofins Viljavuuspalvelulla on ainoana laboratoriona Suomessa voimassa oleva aistinvaraisen maalajin- ja multavuuden määrittämisen akkreditointi. Akkreditointi tarkoittaa ulkoisen arvioitsijan suorittamaa pätevyyden toteamista käytetyistä työmenetelmistä. Työntekijämme tutkivat sinunkin viljavuusnäytteesi ammattitaitoisesti ja standardien mukaan.