Mikrobiologia

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kattavan valikoiman mikrobiologisia analyysejä elintarvike-, maatalous- ja vesinäytteiden tutkimiselle. Kauttamme asiakas voi tutkituttaa niin laadunvarmistusanalyysit, viranomaisvalvontatutkimukset, omavalvontasuunnitelmien tutkimukset kuin ruokamyrkytystutkimukset. Tarkemmat analyysitiedot, analysointiajat sekä hinnat voit tiedustella myyntitiimiltämme.
- Aerobiset mikro-organismit
- Alustava Bacillus cereus
- Clostridium perfringens
- Enterobakteerit
- Escherchia coli
- Enterokokit
- Hiivat ja homeet
- Kampylobakteerit
- Anaerobit sulfiittia pelkistävät bakteerit (klostridit)
- Kolimuotoiset bakteerit 37
- Legionella
- Listeria, kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen
- Maitohappobakteerit
- Salmonella (myös pikamenetelmä 1 vrk)
- Koagulaasipositiiviset stafylokokit ja Staphylococcus aureus
- Yersiniat
- Talousveden mikrobiologiset määritykset (myös pseudomonas aeruginosa)