JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Agro >> Artikkelit >> Tapaa meidät MaatalousKonemessuilla 17.–19.10.

Tapaa meidät MaatalousKonemessuilla 17.–19.10. – hae arvontalippu ennen messuja!

Sidebar Image

Tapaa meidät MaatalousKonemessuilla osastolla 3c25!

Jälleen on luvassa ilahduttavia kohtaamisia, messutarjouksia ja arvontaa – sekä tietysti meidän asiantuntijoiden asiantuntevaa neuvontaa! Älä siis unohda tulla moikkaamaan meitä osastolla 3c25! 

Kyläile toimipisteessämme ennen näyttelyä, niin saat arvontalipukkeen messuille!

MaatalousKonemessujen arvonnasta voit voittaa huikeita palkintoja! Pääpalkintona on 3000 euron (sis. alv) arvoinen vapaavalintainen tuote tai palvelu MaatalousKonemessujen näytteilleasettajien tarjonnasta. Lisäksi jokaisen messupäivän jälkeen arvotaan päivän kävijöiden kesken 2 kpl 500 euron arvoista päiväpalkintoa.

Arvontalipukkeen saat vierailemalla toimipisteillämme Mikkelissä, Oulussa tai Teuvalla. Lipukkeet palautetaan MaatalousKonemessujen sisäänkäynneiltä löytyviin laatikoihin. Arvontaan voi osallistua vain paikan päällä palauttamalla lipukkeen. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti messujen aikana voitosta.

Lue lisää arvonnasta täällä!


Näyttely on avoinna

Torstaina kello 9–17
Perjantaina kello 9–17
Lauantaina kello 9–16

Osta lippusi täällä!

Viljavuuspalvelun porukka vilkuttaa iloisesti messuilla.

MaatalousKonemessujen tärpit

  • Messutarjous viljavuusanalyyseista!

    Nappaa messupisteeltämme viljavuustutkimuksen tarjous. Viljavuustutkimuksen tulokset antavat tarkkaa tietoa maaperän kunnosta ja auttavat oikeiden viljelytoimenpiteiden valinnassa. Näin lisäät viljavuutta ja säästät kasvintuotannon kustannuksissa.

  • Muista maa-näytteiden toimitus 30.11. mennessä!

    Muista laittaa kalenteriin maaperän seuranta toimenpiteen näytteiden toimitus laboratorioon viimeistään 30.11. mennessä. Messupisteeltämme saata apua ja ohjeita myös näytteenottoon!

  • Lataa Tilauslaari App ja säästä 16 e!

    Messut ovat hyvä tilaisuus ihmetellä yhdessä Tilauslaari Appia, joka on kätevin tapa tilata maa-, lanta- ja hevosten heinäanalyysit. Helppokäyttöinen sovellus mm. paikantaa näytteenottopaikan suoraan järjestelmään! Lisäksi saat ensimmäisen sovelluksen kautta tekemäsi tilauksen käsittelykuluitta vuoden 2024 loppuun asti – säästät siis 16 €!

Sopisiko maan NIR-analyysi myös sinun pellollesi?

Perinteiset viljavuustutkimukset kertovat pellon senhetkisen kunnon, mutta mitä jos voisit kurkata myös tulevaisuuteen ja ennakoida paremmin pellon tarpeita? ProAgrian kanssa tarjoamamme uusi maan NIR-analyysi auttaa optimoimaan ravinteiden käyttöä ja parantamaan satoa sekä maaperän kasvukuntoa pitkälläkin aikavälillä! Lue lisää >>

Sopisiko maan NIR-analyysi sinun pellollesi? Lue lisää! Kuvituskuvassa mies tutkii analyysitulosta ja pitelee kourallista maata kädessään.

Haluatko varmistaa mahdollisimman runsaan sadon? Tilaa viljavuustutkimus täältä! 🌱

Eurofins Viljavuuspalvelulla on ainoana laboratoriona Suomessa voimassa oleva aistinvaraisen maalajin- ja multavuuden määrittämisen akkreditointi. Akkreditointi tarkoittaa ulkoisen arvioitsijan suorittamaa pätevyyden toteamista käytetyistä työmenetelmistä. Työntekijämme tutkivat sinunkin viljavuusnäytteesi ammattitaitoisesti ja standardien mukaan.