JavaScript is disabled. Please enable to continue!

Mobile search icon
Agro >> Artikkelit >> Lepaa 2024: Tapaa meidät messuilla 15.–17.8.!

Lepaa 2024: Tapaa meidät messuilla 15.–17.8.!

Sidebar Image

Lepaa täyttää 60 vuotta – mekin olemme mukana juhlimassa!

Viheralojen ammattilaiset vuosittain kokoava Lepaa juhlii 60-vuotista taivaltaan. Onnea Lepaa! Myös me olemme tutusti mukana! Tervetuloa tervehtimään meitä siis tänäkin vuonna. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään kaikissa viheralan analytiikassa. 

Jos sinua mietityttää esimerkiksi maaperän ravinnetilanne, kasteluveden ominaisuudet, kasvuston kunto tai sivuvirtojen käyttö lannoitteena, suuntaa messuosastollemme! Laaja valikoimamme analyyseja kasvihuoneille, puutarhoille ja perinteiseen avomaan viljelyyn antavat varmaa tietoa kasvun optimointiin.

Näyttely on avoinna

Torstaina kello 10–17
Perjantaina kello 10–17
Lauantaina kello 10–16

Osta lippusi täällä!

 

Eurofins Agro Viljavuuspalvelun messukyniä

Lepaa 2024 -tärpit

  • Viherrakentamisen analyysit
    Tutkituttamalla kasvualustamateriaalit voit saavuttaa säästöjä viheralueiden istutusten ja nurmikoiden hoidossa!

  • Kasvihuone- ja erikoiskasvianalytiikka
    Hollannin Wageningenin Eurofins Agro -laboratorion kanssa tekemämme yhteistyön ansiosta pystymme tarjoamaan kattavat analyysit myös kasvihuone- ja erikoiskasvien tuottajille.

  • Teollisuuden sivuvirtojen analyysit
    Sopisiko toimintasi sivuvirrat maaparannus- tai maanrakennuskäyttöön? Meiltä saat valmiit analyysipaketit esimerkiksi prosessiteollisuuden orgaanisille jätteille!
Nappaa mukaan myös suosittu messu-kynä ja parhaat messutarjoukset!

Pisteeltämme löydät myös oheistuotteitamme ja messutarjouksia! Olit sitten kotipuutarhuri, viherrakentaja tai biokaasun tuottamisen asiantuntija, nyt kannattaa käydä pyörähtämässä pisteellämme.

 

Tutustu uuteen analyysiin: Soil life kertoo maaperän mikrobistosta

Uusi analyysipakettimme on erinomainen työkalu maaperän mikrobiston biomassan ja monimuotoisuuden tarkkaan ja luotettavaan arvioimiseen. Analyysitulosten avulla voit tehdä perusteltuja päätöksiä maanmuokkauksessa ja ottaa kaiken hyödyn irti maaperän potentiaalista kestävän viljelyn keinoilla. Tutustu analyysiin täällä!




Haluatko varmistaa mahdollisimman runsaan sadon? Tilaa viljavuustutkimus täältä! 🌱

Eurofins Viljavuuspalvelulla on ainoana laboratoriona Suomessa voimassa oleva aistinvaraisen maalajin- ja multavuuden määrittämisen akkreditointi. Akkreditointi tarkoittaa ulkoisen arvioitsijan suorittamaa pätevyyden toteamista käytetyistä työmenetelmistä. Työntekijämme tutkivat sinunkin viljavuusnäytteesi ammattitaitoisesti ja standardien mukaan.

Lataa Tilauslaari-appi ja säästä!